Welkom bij Bosch Car Service Knijnenburg in De Rips

Knijnenburg Autobedrijf is in 1984 opgericht door Albert Knijnenburg en heeft mede dankzij zijn vrouw Riek het bedrijf gemaakt zoals het er nu is.
In de loop der jaren is het bedrijf zich gaan specialiseren in Volkswagen, Audi en Ford producten. Onze werkplaats daarentegen is volledig ingericht als universeel zodat u met ieder merk auto bij ons terecht kunt.
Tegenwoordig staat ons bedrijf in de omgeving bekend als een betrouwbaar en professioneel bedrijf, waar de klant centraal staat.
Sinds 01-01-2016 zitten de oudste dochter Anja en schoonzoon Gerwin mee in het bedrijf en daarmee zijn wij een echt familie-bedrijf geworden.
 
 
 
 
 

Bosch Car Service

Door de ondersteuning van Bosch blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij investeren continu in onze kennis van de nieuwste technieken. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

 

Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service Knijnenburg is BOVAG klasse 1 gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, 

gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat.

Wereldwijd zijn er zo’n 18.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380.

U bent bij ons van harte welkom!

 

 

 

Maak nu een afspraak bij ons voor een APK keuring en maak 10x kans op een auto ter waarde van € 10.000,- !!

 

Zie hieronder onze TV commercial.